Betalingsbeleid

Wanneer u klaar bent om uw artikelen te kopen, klikt u op de knop 'Afrekenen'. Log in als u een account bij ons heeft. Als u nog geen account heeft, wordt u gevraagd er een aan te maken of heeft u de mogelijkheid om door te gaan met afrekenen zonder een account aan te maken.

Op uw betaalscherm ziet u het totaalbedrag van de artikelen. Voeg uw betalingsmethode, factuuradres en eventuele couponcode toe om van een korting/aanbieding gebruik te kunnen maken.

 

Hoe weet ik of mijn betalingstransactie veilig is?

Wij zorgen ervoor dat elke creditcardtransactie binnen een beveiligde omgeving plaatsvindt. Ons betalingssysteem beschikt over een 128-bit SSL-beveiligingsencryptie. U kunt zien dat de transactie veilig is als u een toetsenslot in de adresbalk van uw webbrowser ziet. We bewaren uw creditcardgegevens niet nadat uw bestelling is voltooid. In plaats daarvan wordt het rechtstreeks bij onze banken ingediend. U kunt er zeker van zijn dat bij elke aankoop uw creditcard- of bankrekeninggegevens veilig zijn.

Wij streven naar een veilige, plezierige en soepele online winkelervaring voor alle klanten. Voor uw veiligheid hebben we een beveiligingsonderzoek voor betalingen geïmplementeerd. Voor bepaalde bestellingen kan het nodig zijn om de klantgegevens te bevestigen voordat de bestelling wordt verwerkt. Zorg ervoor dat u nauwkeurige en actuele contactgegevens verstrekt als we de veiligheid van uw bestelling moeten bevestigen.

 

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

Wij accepteren betalingen met creditcard (VISA / MasterCard / American Express / JCB / Diner's Club International), met debetkaart (VISA, Carte Bleue, Carte Bancaire) en via PayPal.

 

Kan ik contant betalen bij levering? / Kan ik je het geld persoonlijk in CC sturen omdat ik geen creditcard heb?

Helaas zijn onze activiteiten alleen beperkt tot creditcard-/debetkaarttransacties en Paypal. Dit is om ervoor te zorgen dat onze klanten hun consumentenbescherming krijgen en dat ook ons ​​bedrijf wordt gevalideerd.

 

Paypal

Paypal biedt kopersbescherming en bevoordeelt consumenten door een veilige toegangspoort en een goed terugbetalingsbeleid te bieden. Daarom raden wij aan om Paypal te gebruiken om uw transacties hier veilig af te ronden zonder creditcardrisico's.

Als u een Paypal-account heeft, kunt u gewoon afrekenen met Paypal en inloggen om uw aankoop af te ronden.

 

Voor meer informatie of hulp kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam via support@coolswimpool.com.