Retour- en terugbetalingsbeleid

Coolswimpool's Retourbeleid

Wij hanteren een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat u na ontvangst van uw artikel 30 dagen de tijd heeft om een ​​retouraanvraag aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor retournering moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met kaartjes en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Als u een retourzending wilt starten, kunt u contact met ons opnemen via support@coolswimpool.com. Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen wij u een retourverzendlabel, evenals instructies over hoe en waar u uw pakket naartoe kunt sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retouraanvraag te hebben ingediend, worden niet geaccepteerd.Schade en problemen
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

 

Uitwisselingen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is door het artikel dat u heeft te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, een afzonderlijke aankoop voor het nieuwe artikel te doen.

 

Terugbetalingen

We zullen u op de hoogte stellen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten u weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

 

Verzendkosten
Alle terugbetalingen worden verwerkt op basis van het totale bedrag van de bestelde goederen, minus de vrachtkosten, maar houd er rekening mee dat de verzendkosten niet worden terugbetaald, behalve voor beschadigde of defecte artikelen. Momenteel verstrekken wij geen retourlabels. Houd er ook rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de verzendkosten van het geretourneerde artikel. Neem voor meer informatie contact op met ons klantenserviceteam via support@coolswimpool.com.

Houd er rekening mee dat als u het product retourneert zonder contact met ons op te nemen, wij het recht hebben om uw retour- of terugbetalingsverzoek te weigeren.

Contactgegevens

Hoe krijg ik een retouradres? Neem contact met ons op via e-mail en wij geven u het dichtstbijzijnde adres.

Adres: 18F, Building 3, Phase III, Yueshan Huafu, Changxing North Road, Shengping Community, Longcheng Street, Longgang District, Shenzhen


E-mail: support@coolswimpool.com

Voor eventuele retourvragen kunt u altijd contact met ons opnemen.