Verzendingsbeleid

Over verzending

Artikelen die op voorraad zijn, worden van maandag tot en met vrijdag binnen 1-3 werkdagen verzonden. Houd er rekening mee dat dit per feestdag kan variëren.

Volg nummer

U ontvangt een e-mail met een trackingnummer zodra uw bestelling is verzonden, maar soms is vanwege weekend- of feestdagen het volgen van de verzending na 1-3 werkdagen niet beschikbaar.

Bestelling annuleren/wijzigen

Als u een bestelling die u al heeft geplaatst wilt annuleren, kunt u ons een e-mail sturen met uw bestelnummer of gebruikersnaam. Dan kunnen we uw bestelling snel vinden. Annuleringen/wijzigingen van bestellingen moeten binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling worden gedaan. Wij zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.

Vracht- en douanekosten

Gratis verzenden vanaf €50.

Verzendkosten voor bestellingen onder de €50 bedragen €4.99.


Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele aangepaste kosten zodra de artikelen zijn verzonden. Door onze producten te kopen, stemt u ermee in dat een of meer pakketten naar u kunnen worden verzonden en dat er aangepaste kosten in rekening kunnen worden gebracht wanneer ze in uw land aankomen

Verkeerd adres/niet afgeleverd pakket

Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat het ingevoerde verzendadres correct is. Dus als het artikel zoekraakt of wordt geretourneerd vanwege een onjuist verzendadres. Wij zijn er niet verantwoordelijk voor.

Aflevertijd

Verwerkingstijd: 1-5 Calendar Days

Aflevertijd: 5-15 Calendar Days


Neem contact met ons op

We will do our best to speed up processing and shipping time, please contact us immediately at support@coolswimpool.com.